(Android) Crazy Diner: Cooking Game birçok jetonu aldatır
Feb 7, 2022 22:11:15 GMT
Post by beugreennedisna on Feb 7, 2022 22:11:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok jetonu aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
çok güzel
Çok güzel bi oyun herkeze tavsiye ederim dardyuhıonıtse3e3xgubıoo9mopmıhfr3secy6ımopmobjıgyffzfthıonkobhcfxfchıbjvgcfxhukbhvfggvbıonhcfynk
Bu harika bir oyun ama reklamların miktarı çok saçma!! Lütfen oyuncuları bu kadar çok izlemek zorunda bırakmaktan vazgeçin
Crazy Diner: Cooking Game Estrategia wyzl
BAŞARILI OLMAK İSTİYORSANIZ GEMS ALMAK ZORUNDASINIZ!!!!! Oyuncuların eşyaları yükseltmek için madeni paraların yanı sıra değerli taşları kullanmasını isteyecekseniz, kazanılan seviyelerden sonra madeni paraların yanı sıra değerli taşlar da sağlamanız gerekir. Bu oyun kötü tasarlanmış!
Crazy Diner: Cooking Game Strategy wrrz
Zor oyunları seviyorsanız reklam yok ve çok eğlenceli!
Çok kötü performans nedeniyle sürekli olarak güncellemek veya bildirmek zorunda kalıyorum. İyi bir günde yaklaşık 30 saniye çalışıyor ve sonra çalışmıyor, sadece 1 yıldız verdim, böylece oyun hakkında bir inceleme yazabilirdim, aksi takdirde 0 olurdu, çok şaşırdım ve şikayet ettiğinizde kimse şikayetinize cevap vermiyor o, bu oyunun incelemeleri iyi olduğu için indirildi, tek sebep bu
Oyunu indiremiyorum. Multimedya sorunları hakkında sürekli hata alıyorum
Gerçekten harika bir oyun, umursamıyorum ve herhangi bir oyunun hikayesini okuyorum, bu yüzden esas olarak odaklandığım şey oynanabilirlik, görüntüler gerçekten kötü kalite, hepsi ekranımda pikselli ve olup olmadığından emin değilim sadece otomatik olarak ayarlanan çözünürlük veya sadece görüntülerin genel kalitesi. Eğer öyleyse, lütfen bunu bir an önce düzeltin, oyunun geri kalanının çok erken yayınlanmış bir sürüm gibi gerçekten cilasız görünmesini sağlar. Gerisi gerçekten çok iyi! Güzel çalışmaya devam et!
Crazy Diner: Cooking Game Estrategia wyzl
oyun donuyor ve çıkacak
Otelin tadilatta olduğu seviyelerdeyim. Bazı seviyeler daha zordur ve bir seviyeyi tamamlamak için ekstra 10 saniyelik oyun süresi her zaman bir seçenek değildir (gerçekten mavi mücevherlerinizi kullanmanızı istemekten başka bir anlam ifade etmez). Yani ya o seviyeyi ve oluşturduğunuz başarıları kaybedersiniz ya da o seviye için fazladan 30 saniye kazanmak için 120 mavi mücevher harcarsınız. Oyunun bu noktasında, ödül olarak mavi mücevher almak nadirdir.
Crazy Diner: Cooking Game Strategy wrrz
Bu eğlenceli bir oyun. Başta. Ardından, paketlerinden birini gerçek parayla satın almadan kusursuz oynasanız bile kazanmanın imkansız olduğu bir noktaya ulaşırsınız.
eyano sadece daha çok ekmek kizartici olsaydı
Castle Crush:Epic Battle Diskarte wzx
Çok güzel bir oyun ellerinize sağlık çok beğenerek oynuyorum sadece sadece herşey 1 anahtar ile olmalı bundan Başka Bir eksik yok tekrardan ellerinize sağlık❤random lhdwkdbwodneobfeobxojdeojdrlbdrlnxrlndel xalxneşxnrğdke8dje8djepdjepfnelfbrofjrochrofhrofheofheofhrohforfbrobcrocbrocnroxnoxnpsmcğskcüwlcrükxğrncprvbodncroncrpncprncprncprncpdcndpvndpcndpmceğkfğekfeğkfprnfırnforncrlnclrmciröcieöciekcğemcornvprjfprjgorjcrojvprncğrlxsülsülfeğgjrpnvrcödşvmdpvndovndpvndpncdpvndpnvldncodnvodbvodncodncpdncdlvnldn
Güzel oyun sıkıldıkça oynanabilir bir oyun
Oyun açılmıyor bir bölüm bölümden sonra sergilenen ekran bölüm açılmıyor
Oyun gibi, ancak her şeyi tamamen yükseltmeden bir restoranı/alanı bitirmek imkansız, bu yüzden elbette elmaslara ihtiyacınız var 💎, her seferinde ödemeniz gerekiyor, bunun dışında oldukça eğlenceli
Coin'leri sadece satın almanız gereken elmaslar için değil, daha fazla şey için kullanabilmeniz dileğiyle... Veya küçük miktarlarda kazanın.
Hala morumsu renkli taşları ne için kullanabileceğimi bilmiyorum ve oyun benden onları kullanmamı hiç istemedi. NY seviyesini sadece madeni paraların Roma seviyesine geçmediğini öğrenmek için bitirdim. Keşke bu yıldızı değerlendirebilseydim.
Bağımlılık yapan, eğlenceli ve zevkli bir oyun, ancak daha sonraki gıda işletmelerinde gerçek para harcamadan devam etmek imkansız! Sürekli reklamlar gerçek bir kabus! Geliştiricilerin açgözlülük devraldığını hissedin!
Crazy Diner: Cooking Game Strategické qcsd
Bence harika bir oyun ben hep tabletimle oynuyorum bence tabletle oynamak daha güzel ve rahat
oyun güzel çok güzel ama alışveriş yapmak zorlaşmak
Reklamlar, daha fazla zaman almak veya ödül talep etmek için dokunduktan sonra yüklenmiyor ve oyunu kapatıp yeniden başlatmadıkça, tüm uygulama reklama takılıp kalıyor. Bu, oyunda ilerleme ve can kaybı anlamına geliyor ve bu, oyunun bu noktada zevkli olması için son güncellemeden bu yana çok fazla oldu...
Oyunu beğendim ama BÜTÜN donuyor ki bu da oynamayı zorlaştırıyor 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Aşırı iyi bir oyun tavsiye ederim
Crazy Diner: Cooking Game Strategické qcsd
Bu bir yemek oyunu ve hoşuma gidiyor ama ilk başta sevmediğim için vermemin sebebi ama şimdi seviyorum
Sadece 2. restoranda ama çok eğlenceli. Zaman oyunlarını severim.
Para Çekmek!! Meyve suyu ve mısır köpekleri ile bir sonraki seviye, oyuna devam etmek için para ödemediğiniz sürece verilen süre ile tamamlamak imkansızdır. Daha fazla makine yükseltmenin veya eklemenin yolu yok.
Harika bir oyun, ancak büyük oyun satın alımları ve güçlendiriciler olmadan ikinci (tavuk) aşamayı geçme şansı kesinlikle yok. Oyun içi güçlendiriciler için ödeme yapabilirim, ancak sizin için bombalamaya başlamadan önce bana oynamak için biraz daha yer vermeme ihtiyacınız var.
Çok güzel herkese tavsiye ederim
Bu gerçekten güzel. Kullanımı çok kolay ve hikayesi eğlenceli olduğu için hoşuma gitti. Benim için dört çünkü pizzacıyı da indiremiyorum. Bağlantım iyi, diğer uygulamaları sorunsuz kullanabiliyorum ama yine de indirmiyor. Birçok kez denedim, ilkinde zaten "%100" dedi, ancak sonraki dakikada sıfıra döndü.
Türkçe dil seçeneği dışında iyi
Elmas kazanamıyoruz oyun ilerlemiyor lutfen kazanımı elde etmek daha kolay olsun takildim alamiyorum
Oyuna bayıldım ama oyunu biraz daha kolay yapsaydı daha güzel olurdu ben 5 yıldız verdim gene demwnizi tavsiye ederim.
Belirli bir seviyeden sonra elmas almak için satın alma dışında çok az seçenek vardır, oyunlar "yükseltilmiş" mutfaklar (elmaslara mal olan) olmadan neredeyse imkansız hale gelir. Genel olarak oyun mükemmel ve süper eğlenceli ve elmas kıtlığımdan dolayı çok fazla oynayamadığım için üzülüyordum ama kesinlikle denemeye değer.
Eğleniyordum ama sonra birdenbire reklamlar gelmeye başladı bunun için ödüller aldım ama hayır artık değil yani iki yıldız
Oyun iyi bir ayun doldurmanızı tavsiye ederim
Güzel oyun ama keşke Türkçe 😌😌
Merhaba .. oyun için teşekkürler..... Bu yemek oyunlarını tek tek deniyordum .... Bu güzelmiş. Reklam var. Ama tıkanmıyor. Eklemeyi atlamak için seçenekler var. Bir şey: Ekleme tamamlandığında bazen oyun kapanıyor ve çıkıp tekrar geri gelmeniz gerekiyor. Düzenleme 1: İnsanlar, hatamı düzeltmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederim ... Ama bu benim telefonumda bir sorun .... Sizin tarafınızda değil ..
Kombinasyonlar için bonus puan alırsınız. Bu sizin combo alamamanız için programlanmıştır.Beğeni siparişler alırsanız, bunu yaptığınızda en sonuncuya gidecektir. En uzun süre orada durmak değil. İki kez puan kaybedersiniz. Oyunlar bunu yaptığında nefret ediyorum. Kaldırma
Çok eğlenerek kazancım bir oyun
Oyun güzel ama148 . Bölümde fırındaki pizzayı servis etmiyorca çöpe atıyor serviscede bölüm geçilemiyorsa yarışmada yarışmalıcam
Tek kelimeyle mükemmel
Çok eğlenceli; ancak çok fazla çöküyor ve grafikler haritaya neredeyse hiç tam olarak yüklenmiyor.
Bu oyun tarzı için ortalama. Gerçekten oynamadan önce hızı rahatsız etmek için bir yıldız kaybettiniz. SESİ SESİYLE YAPILAMAYAN VE SÜREKLİ OLAMAYAN ÇOK YÜKSEK İĞRENÇ REKLAM için bir yıldız kaybetti.
Reklamlar dışında oyun iyi gidiyordu. Bir sürü bozuk param olmasına rağmen 3000'e düştüm. İkinci kez onları benden sebepsiz yere aldılar. Yani bu oyunla işim bitti!!!
Seviye 243-2 tamamen imkansız, her şey maksimuma yükseltildi ve tüm güçlendirmeler onu yenemem. Ayrıca, ilerleme kaydetmek için üç defaya kadar birden fazla seviyeyi oynamak zorunda kalmak son derece sıkıcı ve tekrarlayıcı olur. Çöp oyunu.
Bu oyunu oynamaktan zevk aldım. Ayrıca gerçekten ödediğini kanıtladım. Çok az ama en azından doğruyu söylüyorlar. Size hemen paypal hesabınızdan ödeme yapacaklar. Bu oyunun geliştiricilerine teşekkür ederiz. Cash em all yasaldır.
Sadece oynadığınızda süreyi yeterince uzun tutmamalarına üzüldüm ve gerçekten hızlı olmanız dışında bir seviyeden çıkmanız günler alıyor. Onun dışında güzel bir oyun
Gayet iyi oyun 1 puan Türkçe dilliyor için kırılıyor 1 puanda güzel gelen var yerim içinde yer almayan güncellemiyor
Çok bağımlılık yapan bir oyun ama pahalı elmaslar satın almanız için sizi cezbeder. Süper eğlenceli ama.