(iOS) Dinosaur Rampage استقامت بی نهایت را فریب می دهد
Feb 7, 2022 22:38:22 GMT
Post by beugreennedisna on Feb 7, 2022 22:38:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت بی نهایت را فریب می دهد ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
من برای بدون تبلیغات پول پرداخت کردم و هنوز هم تبلیغات دارم!!!! من هیچ تبلیغی نخریدم تا پسرم بتواند بدون دخالت بازی کند! توسعه دهندگان این برنامه دزد هستند!
عالی
Monster Dinosaur Rampage Game - آخرین نسخه برای آندروید
من واقعا بازی را دوست دارم اما تنها مشکلی که داشتم این بود که کمی اشکال داشت و تبلیغات زیادی وجود داشت اما من واقعاً بازی را دوست دارم بنابراین فقط یک مشکل کوچک است
Buildings for Minecraft መዝናኛ zolw
من به این 4 ستاره می دهم زیرا شهاب در حالت نبرد شکسته است. من این را به شما گزارش می کنم. لطفا این خطا را برطرف کنید.
درخواست حذف خبر: «خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت
خوبه ولی بعد یه مدت مسخره میشه😐
Dinosaur Rampage მძაფრსიუჟეტიანი gyb
بازی Dinosaur Rampage - دانلود | کافه بازار
بازی سرگرم کننده خواهد بود اگر همیشه قطع نمی شد ... من حذف نصب کردم
می تواند سرگرم کننده باشد، اما بدون هیچ گزینه ای برای تغییر هر جنبه ای از گیم پلی، بلافاصله خسته کننده می شود.
من فقط از امتیازهایی که وقتی افراد را می خورید برای همیشه طول می کشد تا سطح خود را بالا ببرید دوست نداشتم
آشغال!!! بدون تبلیغات پرداخت کردند، آنها پول را گرفتند اما همچنان تبلیغات دریافت کردند...
Dinosaur Rampage Laga gay
بازی خوبی به نظر من
کاش کله صفش زرد نبود ولی عالی
سرگرمی سریع خوب مانند Hole.io اما شما دایناسور هستید... مردم را می خورید... و دایناسورهای دیگر 🦕 😅 وقتی به اندازه کافی بزرگ شدید، پا زدن روی ماشین ها و ساختمان ها لذت بخش بود.
Dinosaur Rampage v4.4.6 برای آندروید بر روی گوشی های هوشمند خود. این نسخه برای همه دستگاههای Android کار می کند.
Dinosaur Rampage Екшн pbz
خیلی بد
iOS 2011 - PC (Mac OS). یادداشت ها : تیرانداز عمودی اسکرول; آخرین عنوان Cygnus Studios; عناوین فعال "Mercenary: 2029" و "Raptor: This Ain't No
اگر بتوانم سریعتر باشم بهتر است
بازی خوبی است، من 2 روز پیش شروع به بازی کردم، اما همه چیز را تمام کردم، و الان خیلی خسته کننده است. ای کاش حالت های بازی بیشتر از فقط 1 دقیقه برای انجام کارها وجود داشت.
وقت بازی خیلی خیلی کمه
نایکفاراهانی 🦄🦄🐼🐼🐼🐼
بهترین بازی که تا به حال در اینجا فراخوانی شده است، بازی های زیادی وجود دارد که خوب هستند، من چیزهای زیادی گفته ام که بازی ها خوب هستند، اما این بهترین بازی است که من عاشق دایناسورها هستم و آنها یک بازی ساختند که یک چیز دایناسور است، مانند یک بازی دیگر است. دیده ام اما حتی بهتر است
بازی خوبی نیست خیلی سخته
Featured in TechChrunch, #1 on Product Hunt games and Mashable App of the day in iTunes **
من این بازی را دوست دارم، اما، این بازی تبلیغات زیادی دارد. چه کاری می توانیم انجام دهیم. این بازی آنلاین هستند
یک ستاره زیادش بد بود
این بازی مدل ها ی دیگه هم داره تو همین بازی یک دکمه داره میزنی میره یک جایی یک اژدها هست خیلی بزرگه من چند بار به زور کشتمش عالللیههههههههههههههههههه❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بازی خوبی است، بسیار شبیه شهر شلوغ است، اما نیاز به پرداخت دارد. زمان بازی آنقدر کوتاه است که داشتن یک تبلیغ در هر مسابقه ارزشش را ندارد.
بازی خوبی است اما ویروس گیر است از شرکت محافظ بازی می گویم🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡
کون ترین بازی دنیا
جالب است من دوست دارم که چگونه در پایان شهاب ها قرار می دهند و منظورم این است که این فقط یک ایده است، اما شاید اگر آنها یک دسته شهاب قرار دهند تا اینکه مردم هنوز زنده بمانند، شهاب سنگی به بزرگی نقشه قرار دهند تا از شر بازیکن بازمانده خلاص شوند.
3D Dinosaur Rampage: Destroy City As Real Dino